Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Αρχική Τιμή
€50,00 €
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

Στο μάθημα Windows 7 γίνεται μια ανάλυση του ομώνυμου λειτουργικού συστήματος, ξεκινώντας από το μηδέν και αναλύοντας, βήμα προς βήμα, από τις πιο συνηθισμένες μέχρι και πιο προχωρημένες λειτουργίες, όπως πώς να προσαρμόζετε την επιφάνεια εργασίας σας, πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα αρχεία και φακέλους σας ή πώς να έχετε ένα “υγιές” λειτουργικό σύστημα και πολλά άλλα. Στη διάρκεια των μαθημάτων σας παρέχονται συμβουλές και τεχνικές ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στον χειρισμό του υπολογιστή σας.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Νοιώθετε ότι ο υπολογιστής σας είναι κάτι εχθρικό και ξένο ή έχετε τουλάχιστον μια μικρή εξοικείωση αλλά δεν ξέρετε πώς να κάνετε βασικές (και όχι μόνο) εργασίες; Αυτή η σειρά μαθημάτων θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows, θα μάθετε να κάνετε όλες τις βασικές λειτουργίες που σας χρειάζονται στην καθημερινή σας ζωή. Έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα μαθήματα σχετικά με την διαχείριση των αρχείων και των φακέλων και θα εξοικειωθείτε επίσης με τα προγράμματα που υπάρχουν σε κάθε εγκατάσταση του ομώνυμου λειτουργικού συστήματος και πώς να χειρίζεστε μέσα από τον Πίνακα Ελέγχου, το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή σας. Βέβαια, δεν θα παραλείψουμε την απλή επεξεργασία κειμένου ή την επεξεργασία μιας εικόνας. Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει από τα μαθήματα η περιήγηση στο Internet και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και η χρήση του Windows Live Mail. Επειδή, ειδικά οι περιηγήσεις στο Internet περιέχουν κινδύνους για την ασφάλεια του υπολογιστή σας, θα μάθετε επίσης πώς να ασφαλίζετε τον υπολογιστή σας και τα δεδομένα σας από πιθανούς κινδύνους, είτε φυσικούς είτε από ιούς. Τέλος θα γίνει αναφορά στις δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων, όπου θα μάθετε για μουσική, βίντεο και φωτογραφίες.

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Αυτά τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε αρχάριους χρήστες όσο και σε χρήστες που είναι ήδη εξοικειωμένοι είτε με το παρόν λειτουργικό είτε με προηγούμενες εκδόσεις των Windows. Καλύπτονται οι πιο βασικές  λειτουργίες των Windows 7, όπως επίσης και κάποιες πιο προχωρημένες λειτουργίες. Αν οι σπουδαστές εξασκούνται σε αυτά που θα μαθαίνουν σε κάθε μάθημα, θα αποκτήσουν σύντομα την άνεση που χρειάζονται προκειμένου να χειρίζονται άνετα τον υπολογιστή τους. 

Course Content

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ WINDOWS 7
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ
Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ
1 of 4