Όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις, να διδάξεις και να προωθήσεις με ευκολία τα δικά σου online μαθήματα.

Αποχαιρέτησε τις τεχνολογικές δυσκολίες και επικεντρώσου στην διδασκαλία σου, αφού εμείς σου παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Νιώσε τόσο άνετα με τη τεχνολογία που χρησιμοποιείς όσο και με το μάθημα που διδάσκεις.

Πως λειτουργεί

Δημιούργησε

Μετέτρεψε την υπάρχουσα ύλη σου σε δυναμικά μαθήματα, ή ανέπτυξε νέες σειρές μαθημάτων με τη χρήση των δημιουργικών εργαλείων μας.

Η δημιουργία μιας σειράς μαθημάτων είναι εξαιρετικά απλή αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι drag & drop αρχείων βίντεο, ήχου, PDF ή άλλου υλικού που επιθυμείς να μοιραστείς με τους μαθητές σου. Πρόσθεσε επιπλέον περιεχόμενο όπως τεστ, έρευνες, συζητήσεις και πολυμέσα για να κάνεις το μάθημα σου πιο πλήρες.

Δίδαξε

Διέθεσε την ύλη σου με όποιον τρόπο επιθυμείς: ως μεμονωμένα μαθήματα, πακέτα μαθημάτων, με μηνιαία ή τρίμηνη συνδρομή. Δημιούργησε κουπόνια, κάνε εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες και κατέγραψε την πορεία των κερδών και των προόδου των μαθητών σου σε πραγματικό χρόνο.

Η online διδασκαλία είναι εύκολη. Έχεις όλα τα εργαλεία στη διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις, να σχολιάσεις, να βαθμολογήσεις, να καταγράψεις την πρόοδο των μαθητών σου, να προγραμματίσεις ζωντανά μαθήματα, κλπ. Εάν η ύπαρξη μιας αίθουσας διδασκαλίας είναι απαραίτητη στην περίπτωσή σου, μπορείς να εξετάσεις την εφαρμογή μεικτής μάθησης (συνδυασμός αίθουσας και online). Δίδαξε ό,τι επιθυμείς όποτε το επιθυμείς.

Κέρδισε χρήματα

Αύξησε τα έσοδα σου από την online πώληση των μαθημάτων σου χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.


Διέθεσε την ύλη σου με όποιον τρόπο επιθυμείς: ως μεμονωμένα μαθήματα, πακέτα μαθημάτων, με μηνιαία ή τρίμηνη συνδρομή. Δημιούργησε κουπόνια, κάνε εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες και κατέγραψε την πορεία των κερδών και της προόδου των μαθητών σου σε πραγματικό χρόνο.

Δες μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της πλατφόρμας μας. Γιατί να μας επιλέξεις;

Πλήρεις Λειτουργίες E-commerce
Δημιούργησε σειρές μαθημάτων γρήγορα και εύκολα. Εκπαίδευσε τους μαθητές, υπαλλήλους ακόμη και συνεργάτες σου οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Εξατομίκευσε την πρόσβαση και τις εργασίες με βάση τα κριτήρια που επιθυμείς.
Διαχείριση Περιεχομένου
Έχεις την εκπαιδευτική σου ύλη οργανωμένη σε διαφορετικούς τύπους αρχείων; Κανένα πρόβλημα. Η πλατφόρμα μας σου επιτρέπει να «ανεβάσεις» σχεδόν οποιονδήποτε τύπο αρχείου στιγμιαία.
Εκπαίδευση Καθοδηγούμενη από τον Εκπαιδευτή
Το eCourses Academy υποστηρίζει τη μεικτή μάθηση με έναν πολύ καινοτόμο τρόπο. Διαχειριστείτε τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις της πραγματικής και της εξ αποστάσεως τάξης σας και συνδυάστε τα με εξατομικευμένα διαδικτυακά μαθήματα.
Φιλοξενία και Ασφάλεια
Φιλοξενία και 24ωρη Παρακολούθηση. Πιστοποιητικό SSL. Κυριότητα Δεδομένων. Κρυπτογραφημένο URL για το περιεχόμενό σου. Άμεσες Αναβαθμίσεις. Αποθηκευμένα Στοιχεία Πληρωμών.
Σύγχρονη Διαχείριση Εκμάθησης
Έχεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που σου παρέχει ότη την απαραίτητη τεχνολογία για να ξεκινήσεις να διαθέτεις τα μαθήματά σου online από την πρώτη μέρα. Course Promotions, Coupons, Course Bundles, Special Offers και άλλα extras… όλα στα χέρια σου!
Το ecoursesacademy.com στην Τσέπη σου
Η ευέλικτη πλατφόρμα μάθησής μας έχει βελτιστοποιηθεί για όλες τις συσκευές. Στιγμιαία έχεις μια δωρεάν, ενσωματωμένη πλατφόρμα μάθησης και ένα καλάθι αγορών κατάλληλο για όλες τις κινητές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές σου μπορούν να περιηγηθούν και να αγοράσουν τα μαθήματα σου, ενώ βρίσκονται εν κινήσει, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε mobile συσκευή!
Ισχυρό Εργαλείο Πληροφόρησης
Παρακολούθησε την απόδοση των μαθητών σου, τις εργασίες και τους βαθμούς τους, την πρόοδο μιας διδακτικής ενότητας, την ολοκλήρωση μιας σειράς μαθημάτων, τις εγγραφές, τις πωλήσεις, στατιστικά μαθημάτων και πολλά ακόμα με τις αναλυτικές αναφορές του eCourses Academy.

Γιατί να επιλέξεις εμάς;

Απεριόριστα
Μαθήματα

Δημιούργησε όσα μαθήματα επιθυμείς. Ένα ή και περισσότερα… σειρές μαθημάτων, ανά θεματική ενότητα, επίπεδο ή τάξη. Never stop teaching!

Απεριόριστοι
Χρήστες

Δεν χρειάζεται πια να ανησυχείς για τον αριθμό των ενεργών χρηστών. Μπορείς να έχεις 1 ή 100 μαθητές. Never stop learning!

Υποστήριξη

Γίνε μέλος της μεγάλης διαδικτυακής μας κοινότητας που ειδικεύεται στην ηλεκτρονική μάθηση και αριθμεί δεκάδες εισηγητές, σχεδιαστές περιεχομένου, ειδικούς εκπαιδευτικών τεχνολογιών κ.α. Γιατί την εκπαίδευση πρέπει να τη συζητάμε!

Καινοτόμα Εργαλεία
Διδασκαλίας
& Εκμάθησης

Η εκπαίδευση μπορεί πλέον να είναι άμεση και διαδραστική αλλά ταυτόχρονα αποδοτική και διασκεδαστική.

Τα βλέπεις όλα Ελληνικά. Πραγματικά!

Αισθάνεσαι πως μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης στην Αγγλική γλώσσα δεν ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες ή των μαθητών σου; Κανένα πρόβλημα! Η τεκμηρίωση, η στρατηγική Περιεχομένου και οι Πόροι είναι εξίσου διαθέσιμοι στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Επιπλέον
Υπηρεσίες

Χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια; Διαθέτεις περιορισμένο χρόνο; Μπορούμε να σχεδιάσουμε , να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε ελκυστικές σειρές μαθημάτων για σένα! Μπορούμε να ενεργήσουμε ως δημιουργοί περιεχομένου ή σαν το τμήμα τεχνολογίας σου, κατόπιν αιτήματός σου.

Success stories εκπαιδευτών

kastritis-round
Kastritis Ioannis

Η επιλογή των εισηγητών σε συνάρτηση με τη πλατφόρμα, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη της ατομικής εξέλιξης του εισηγητή και, για να προσδίδει γνώσεις σε ένα ευρύ κοινό.

Μία πλατφόρμα e-learning όπου οι δυνατότητες που έχει ο εισηγητής να παρουσιάσει τη θεματολογία του στους εκπαιδευόμενους ​είναι πολλές. Αν μπορούσε κάποιος να επιλέξει τρεις λέξεις για την πλατφόρμα αυτή, αυτές θα ήταν: αμεσότητα, διαδραστικότητα, ευελιξία.

Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την όλη διαδικασία δημιουργίας ενός διαδικτυακού μαθήματος! Η γνώση πλέον είναι εύκολα προσβάσιμη απλά από τον υπολογιστή σου!

Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις μια σειρά μαθημάτων;