Έναρξη Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου
Στο Σεμινάριο για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, θα αναλυθεί η έννοια της ηλεκτρονικής ταυτότητας, η νέα ψηφιακή βάση δεδομένων για την καταχώρηση δικαιολογητικών, στοιχείων και σχεδίων για κάθε ακίνητο, θα παραταθεί το νομικό πλαίσιο και θα παρουσιαστεί το πληροφοριακό σύστημα με την χρήση παραδειγμάτων.
Διάρκεια Σεμιναρίου
Το σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 8 ωρών και υλοποιείται σε 3 ημέρες.
Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2024 (15:00- 18:00)
Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2024 (15:00- 18:00)
Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2024 (15:00- 17:00)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Mathemagenesis στο 2310 466 851 ή στο e-mail: info@mathemagenesis.com
Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε αποφοίτους ανωτάτων ή ανωτέρων σχολών που αποτελούν μέλη του Τ.Ε.Ε και έχουν επαγγελματική κατεύθυνση: Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Πολιτικούς Μηχανικούς,Μηχανολόγους Μηχανικούς,Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς,Αγρονόμους Τοπογράφους.
Στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:
1.να κατανοήσουν της έννοιας και του περιεχομένου της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, όπως καθορίζεται από τις ισχύουσες διατάξεις,
2. να μάθουν τους τρόπους λειτουργίας της αντίστοιχης ηλεκτρονικής εφαρμογής που παρέχεται από το Τ.Ε.Ε ,
3. να αποκτήσουν και να αξιοποιήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, την δυνατότητα ένταξης ακινήτων / κτηρίων στο νέο καθεστώς της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας.
Α’ ΜΕΡΟΣ
Εισαγωγή στην ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου, εξήγηση της έννοιας, του σκοπού και του τρόπου υλοποίησής της.
Β’ ΜΕΡΟΣ
- Ανάλυση της εφαρμογής της ηλεκτρονικής ταυτότητας σε ακίνητα (οικόπεδα / γήπεδα, κτίρια, διηρημένες ιδιοκτησίες).
- Παράθεση νομικού πλαισίου.
- Χρήση του πληροφοριακού συστήματος. Ολοκλήρωση της χρήσης του πληροφοριακού συστήματος με παραδείγματα.
Ο Σπυρίδων Θύμης έχει Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού της Πολυτεχνικής Σχολής του Πολυτεχνείου Πατρών. Από το 2004 εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας σε αντικείμενα (Εκδόσεις Οικοδομικών Αδειών, Επιβλέψεις – αυτεπιστασίες οικοδομικών έργων, αυθαίρετες κατασκευές, ενεργειακές επιθεωρήσεις, πραγματογνωμοσύνες, κ.λ.π). Από το 1997 έως το 2004 έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλες τεχνικές εταιρείες. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών, του Σώματος Πραγματογνωμόνων του Υ.ΠΕ.Κ.Α.