Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

Το παρόν Audacity tutorial εξηγεί το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας και ανάλυσης ήχων Audacity. Οι δυνατότητες που παρέχει το Audacity είναι πρακτικά ανεξάντλητες, καθώς δίνεται η δυνατότητα να μετασχηματίσει ήχους σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην θυμίζουν σε τίποτα τον αρχικό ήχο.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Στο παρόν Audacity tutorial θα μάθετε:

1. Να επεξεργάζεστε ήχους

2. Να κάνετε ηχητικά μοντάζ

3. Να ηχογραφείτε

4. Να αφαιρείτε το θόρυβο

5. Να δημιουργείτε καινούργιους ήχους από το μηδέν.

6. Θα μάθετε επίσης να κάνετε φασματική ανάλυση, να εφαρμόζετε εντυπωσιακά εφέ στον ήχο, ακόμα και να δημιουργείτε τα δικά σας εφέ!

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Το Audacity περιέχει αρκετές φυσικές και μαθηματικές έννοιες, οι οποίες αποδίδονται πάντα σε απλοποιημένη μορφή (χωρίς όμως να αποκρύπτεται η ουσία τους), ούτως ώστε να γίνονται εύκολα αντιληπτές και από κάποιον αρχάριο. Ο σκοπός είναι να παρακινηθεί ο καθένας να “σηκώσει τα μανίκια” και να αρχίσει να πειραματίζεται. Αυτό, άλλωστε, είναι και το πιο διασκεδαστικό. Συνεπώς, αυτή η σειρά μαθημάτων απευθύνεται τόσο στον αρχάριο που δεν διαθέτει κανένα επίπεδο εξοικείωσης με τις έννοιες της επεξεργασίας ήχων, αλλά και στον πιο προχωρημένο που γνωρίζει τις βασικές έννοιες, έχει προηγούμενη εμπειρία και θέλει να μάθει ένα σύγχρονο εργαλείο επεξεργασίας ηχητικών σημάτων.