3dsMax
Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

To 3Ds Max απευθύνεται σε 3d artists και αρχιτέκτονες που θέλουν να δημιουργήσουν 3d animation, models, video games, εικόνες και τέλος 3d απεικονίσεις ρεαλιστικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η γνώση του συγκεκριμένου προγράμματος βοηθάει στην είσοδο της αγοράς εργασίας αφού αποτελεί ένα από τα βασικά προγράμματα που αναζητούν εταιρείες και άλλοι πελάτες.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Στο παρόν μάθημα θα εξοικειωθείτε με το interface του 3Ds Max καθώς και τις βασικές εντολές που θα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος χρήστης ώστε να κινείται γρήγορα όταν θα δημιουργεί το προσωπικό του project. Σταδιακά μέσα από τα μαθήματα θα δημιουργούνται 3d αντικείμενα και θα επεξηγούνται οι διάφοροι παράμετροι του προγράμματος ώστε στο τέλος να έχουμε μια ολοκληρωμένη σκηνή. 

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Το μάθημα αυτό απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους που θα έχουν μια πρώτη επαφή με το 3Ds Max. Οι τεχνικές σχεδίασης 3d αντικειμένων καθώς και η ανάλυση των εργαλείων του 3ds max είναι απαραίτητες για όποιον θέλει να δημιουργήσει είτε 3D αντικείμενα είτε 3D χώρους. Επίσης το μάθημα απευθύνεται σε όλους τους μηχανικούς ή σχεδιαστές ανεξαρτήτου ειδικότητας, οι οποίοι θέλουν να μάθουν πως να δημιουργούν δελεαστικές παρουσιάσεις με τη χρήση φωτορεαλιστικών εικόνων, βίντεο, ειδικών εφέ κ.α.