Photography
Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

Τα Μαθήματα Φωτογραφίας ξεκινάνε εξηγώντας στον αρχάριο χρήστη όλες τις βασικές ρυθμίσεις μιας φωτογραφικής μηχανής και φτάνουν σε ένα επίπεδο ώστε ο απλός χρήστης φωτογραφικής μηχανής ή ο χομπίστας  να μπορεί να καταλάβει τη θεωρία πίσω από την πράξη, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού που χρησιμοποιεί, τα κριτήρια επιλογής για τον εξοπλισμό του καθώς και όλα τα επιμέρους στοιχεία προκειμένου να μάθει κάποιος να βγάζει μια τεχνικά και αισθητικά σωστή φωτογραφία.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Στη σειρά διαλέξεων μαθήματα φωτογραφίας ο μαθητής θα διδαχτεί μια θεωρητική προσέγγιση γύρω από τη φωτογραφία, θα δει τα διάφορα είδη των φωτογραφικών μηχανών καθώς και πως αυτά δουλεύουν στην πράξη. Επίσης θα μάθει όλες τι επιπλέον τεχνικές και ρυθμίσεις προκειμένου να μπορεί να βγάζει καλές και σωστές φωτογραφίες.

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Η σειρά διαλέξεων μαθήματα φωτογραφίας απευθύνονται σε αρχάριους χρήστες οι οποίοι θέλουν να εξοικειωθούν με τη φωτογραφία αλλά και τις φωτογραφικές μηχανές γενικότερα αλλά και σε προχωρημένους που είτε θέλουν απλά να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους είτε να μάθουν κάποιες λεπτομέρειες που τους έχουν διαφύγει.