Photoshop
Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

Το Adobe Photoshop θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις απόλυτες εικόνες για εκτύπωση, διαδίκτυο και βίντεο. Οι νέες, προηγμένης τεχνολογίας, δυνατότητες για επεξεργασία, σύνθεση καθώς και οι σχεδιαστικές και ζωγραφικές δυνατότητες, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τρισδιάστατες (3D) αναπαραστάσεις για λογότυπα, έργα τέχνης, και κινούμενα γραφικά. Επεξεργαστείτε τρισδιάστατα (3D) αντικείμενα με τα προηγμένα εργαλεία και παράλληλα, δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε αρχεία με κίνηση.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Στο μάθημα ενδεικτικά, διδάσκονται τα ακόλουθα…

Ο χώρος εργασίας, τα Εργαλεία επιλογής, Ξεγυρίσματος και οι Μάσκες, οι Παλέτες, τα Χρωματικά μοντέλα, οι Τονικές και χρωματικές διορθώσεις αρχείων, τα Ζωγραφικά εργαλεία και τα Εργαλεία ρετουσαρίσματος. Επίσης μελετώνται οι εργασίες με τα αρχεία, το κείμενο, τα κανάλια και τα επίπεδα. Το Μαγικό ραβδί, το Σταγονόμετρο, η Σφραγίδα κλωνοποίησης, τα Πινέλα επαναφοράς και σημειακής διόρθωσης, οι Βούρτζες,  τα Εργαλεία θολώματος, όξυνσης και μουτζουρώματος είναι μόνο η αρχή όλων όσων θα μάθετε για να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας!

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Το μάθημα του Photoshop προορίζεται για όσους χρειάζονται την ψηφιακή επεξεργασία εικόνων στην εργασία τους. Αυτοί μπορεί να είναι φωτογράφοι, γραφίστες, σχεδιαστές, μηχανικοί ή απλά χομπύστες. Στα μαθήματα Photoshop περιγράφονται τα κύρια χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της εφαρμογής, καθώς και ο τρόπος σχεδιασμού, επεξεργασίας και διαχείρισης εικόνων. Τα παραδείγματα που μελετώνται στα μαθήματα καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των παραπάνω επαγγελματιών και προσφέρουν ένα σημαντικό εφόδιο για όσους θελήσουν να ενσωματώσουν την επεξεργασία εικόνας στην παραγωγή.

Course Content