WordPress
Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Αρχική Τιμή
€50,00 €
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

Tο μάθημα wordpress tutorial παρουσιάζει αναλυτικά τους τρόπους δημιουργίας, επεξεργασίας και διαχείρισης ιστολογίων, με τη χρήση του λογισμικού ανοιχτού κώδικα Wordpress 3.9. Ο μαθητής έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί αντικείμενα που περιλαμβάνονται στις επιμέρους ενότητες ενός ιστολογίου WordPress. Μέσα από παραδείγματα και τεχνικές, μπορεί να μεταφορτώσει ένα ιστολόγιο σε διαδικτυακό περιβάλλον, παράλληλα με την παρακολούθηση του μαθήματος.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Με την παρακολούθηση του μαθήματος του WordPress, ο μαθητής θα έχει την δυνατότητα να δημιουργεί και να διαχειρίζεται όλες τις επιμέρους ενότητες περιεχομένου ενός ιστολογίου WordPress, όπως άρθρα, πολύμέσα, σελίδες, στοιχεία μενού, φόρμες επικοινωνίας καθώς αντικείμενα μηχανών αναζήτησης, κατηγορίες και ετικέτες. Επίσης θα γνωρίζει να διαχειρίζεται τα είδη λογαριασμών, μηνυμάτων και σχολίων ενώ επίσης θα μπορεί να μεταφορτώσει ή να δημιουργήσει ιστολόγια σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την εκπαιδευτική γνώση για δημιουργία και διαχείριση Ιστολογίων (πιστοποιήσεις για ΑΣΕΠ, συμπληρωματική γνώση), την επαγγελματική γνώση χρήσης και δημιουργίας Ιστολογίων σε διαδικτυακό περιβάλλον (επιχειρήσεις, οργανισμοί)  καθώς και σε όσους επιθυμούν την χρήση και δημιουργία προσωπικών Ιστολογίων (Blogs).

Course Content

Εισαγωγή
Διαμόρφωση Βασικών Ενοτήτων
Διαμόρφωση Εμφάνισης Iστολογίου
1 of 3