Microsoft Access
Κατάσταση
Δεν έχεις εγγραφεί
Τιμή
30,00 €
Ξεκίνα τώρα

Η τιμή του μαθήματος είναι 30€ και σας δίνει πρόσβαση στο μάθημα για 30 ημέρες.

Tο μάθημα Microsoft Access παρουσιάζει αναλυτικά την δημιουργία και την διαχείριση βάσης δεδομένων. Ο μαθητής έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να τροποποιήσει τα αντικείμενα που περιλαμβάνει μια βάση δεδομένων Miscrosoft Access μέσα από παραδείγματα και τεχνικές, παράλληλα με την παρακολούθηση του μαθήματος.

Τι θα μάθω στο παρόν μάθημα: 

Με την παρακολούθηση του μαθήματος της Microsoft Access, ο μαθητής θα έχει την δυνατότητα να δημιουργεί και να διαχειρίζεται πίνακες, ερωτήματα, φόρμες και εκθέσεις σε μια Βάση Δεδομένων. Επίσης θα γνωρίζει να δημιουργεί μακροεντολές και λειτουργικές μονάδες καθώς και να εξάγει ή να εισάγει δεδομένα άλλων αρχείων σε μια βάση δεδομένων Microsoft Access.

Σε ποιους απευθύνεται το παρόν μάθημα: 

Το παρόν Access tutorial απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την εκπαιδευτική γνώση Βάσεων Δεδομένων (πιστοποιήσεις για ΑΣΕΠ, συμπληρωματική γνώση), την επαγγελματική γνώση χρήσης και δημιουργίας Βάσεων Δεδομένων (επιχειρήσεις, οργανισμοί)  καθώς και σε όσους επιθυμούν την προσωπική χρήση Βάσεων Δεδομένων (οργάνωση, κατηγοριοποίηση δεδομένων Η/Υ). 

Course Content