ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ - Κέλυφος & Η/Μ Webinar

Ενεργειακή Επιθεώρηση Κτιρίων

Το σεμινάριο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ - Κέλυφος & Η/Μ έχει σαν στόχο να γίνει μία αναφορά στα βασικά σημεία της ΤΟΤΕΕ 20701-1 σχετικά με την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων. Πιο συγκεκριμένα, θα καλυφθεί το κομμάτι του κελύφους και των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων του κτιρίου και θα παρατεθούν παραδείγματα εφαρμογής του τρόπου υπολογισμού τους. Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους για ειδικές περιπτώσεις που έχουν συναντήσει σε μία ενεργειακή επιθεώρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Mathemagenesis στο 2310 466 851 ή στο email: info@mathemagenesis.com.

 

 

Instructor of Excel, Excel Συναρτήσεις

Ο Γιώργος Μουζεβίρης σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Εργάστηκε στον ενεργειακό τομέα και στη βιομηχανία στον τομέα των ανελκυστήρων για 10 χρόνια. Από το 2010 είναι καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον τομέα της μηχανολογίας. Είναι εισηγητής τόσο σε σεμινάρια της δια βίου μάθησης ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΟΠΠΕΠ, όσο και σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια, ενώ από το Φεβρουάριο του 2012 είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης ενεργειακών επιθεωρητών κτιρίων, θέρμανσης και κλιματισμού. Το excel αποτελεί βασικό εργαλείο στην επαγγελματική του πορεία. Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα σε ποικίλες εφαρμογές, όπως μελέτη κεντρικής θέρμανσης και μελέτη κεντρικού κλιματισμού στον ενεργειακό τομέα, εφαρμογές κοστολόγησης στον τομέα της βιομηχανίας, υπολογισμός ενεργειακής απόδοσης κτιριακού κελύφους κατά την ενεργειακή επιθεώρηση.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με τις Ενεργειακές Επιθεωρήσεις αλλά και τους υφιστάμενους ενεργειακούς επιθεωρητές που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους σχετικά με την Ενεργειακή Επιθεώρηση σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές της Νομοθεσίας. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων στο σεμινάριο, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Το παρόν σεμινάριο έχεις ώς στόχο να εκπαιδεύσει τους υφιστάμενους μηχανικούς στο πως θα κάνουν μια Ενεργειακή Επιθεώρηση. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν πρακτικά παραδείγματα. 

Διάλεξη 1η: Δευτέρα 20.11.2017  (02:00 μμ - 05:00 μμ)

  • Βασικά σημεία της ΤΟΤΕΕ 20701-1 σχετικά με το κέλυφος κτιρίου

Διάλεξη 2η: Τετάρτη 22.11.2017  (02:00 μμ - 05:00 μμ)

  • Βασικά σημεία της ΤΟΤΕΕ 20701-1 σχετικά με τα Η/Μ συστήματα κτιρίου. Συστήματα θέρμανσης, συστήματα ψύξης, συστήματα ζεστών νερών χρήσης (ΖΝΧ), συστήματα αερισμού, συστήματα φωτισμού

Διάλεξη 3η: Πέμπτη 23.11.2017  (02:00 μμ - 05:00 μμ)

  • Παράδειγμα 1ο: διαμέρισμα σε οικοδομή με κεντρικό λέβητα, τοπικές κλιματιστικές μονάδες, μπόιλερ διπλής ενέργειας
  • Παράδειγμα 2ο : μεζονέτα με ατομικό λέβητα, τοπική κλιματιστική μονάδα, μπόιλερ τριπλής ενέργειας
Book your seat
20
Νοε
90 €

Online

20 Νοέμβριος, 2017, Δευτέρα
Start Time
14:11
Finish Time
17:11